Tandartsenpraktijk Andel is een compleet nieuwe praktijk. De praktijk is gevestigd in de kern van het dorp Andel en is gemakkelijk te bereiken. De praktijk is op de begane grond gerealiseerd, tussen de projecten ‘Bloesemhoff’ (voor jong volwassenen met een beperking) en ‘Romboutshoff’ in Andel. Er zijn drie behandelkamers ingericht, waarbij later de mogelijkheid bestaat om uit te breiden met een vierde en vijfde behandelkamer. Er is een ruime entree met wachtruimte en ontvangstbalie, ruimtes voor röntgen, backoffice en sterilisatie. Direct voor de praktijk is een ruime parkeergelegenheid waar patiënten gebruik van kunnen maken. 

Team

Het team bestaat uit Tandarts H.J. Wiegers en Mondhygienist M.B.T. Wiegers-Tankens. Preventie-assistentes Carin en Lauwra. Tandartsassistente Geerte.

                                                erik.jpg

Tandarts H.J. Wiegers (BIG-nummer 59912434702)

Afgestudeerd in 2010 aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Na ruim 10 jaar ervaring te hebben opgedaan als algemeen tandarts is het tijd geworden voor een nieuwe stap, een eigen tandartsenpraktijk. Tandarts Wiegers is ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Tandartsen (Tandarts Wiegers in Andel | Tandartsregister.n) en volgt regelmatig cursussen om up-to-date te blijven.

Werkzaam op maandag, dinsdag (avond enkel controles), woensdag, donderdag en vrijdagochtend.

                         

                          martina

Mondhygiënist M.B.T. Wiegers-Tankens

Afgestudeerd in 2017 aan Hogeschool Utrecht. Martina heeft inmiddels ruim 3 jaar aan ervaring opgebouwd in verschillende praktijken, waaronder een gespecialiseerde parodontologie praktijk. Ze staat ingeschreven bij de Nederlandse Vereningen voor Mondhygiënisten (NVM) en volgt regelmatig cursussen om up-to-date te blijven.

Werkzaam op dinsdagochtend, donderdag en vrijdag.

 

                           carin.jpg

Preventie-assistente Carin

 

                           lauwra.jpg

Preventie-assistente Lauwra

 

                           geerte.jpg

Tandarts-assistente Geerte

Werkwijze

Onze visie is om naar een gezond gebit en een gezonde mond te streven. Kwaliteit en aandacht voor de patiënt staan daarbij hoog in het vaandel. Dat houdt in dat uw gebit regelmatig gecontroleerd en indien nodig gereinigd of op een andere manier behandeld moet worden. Hier zal altijd van tevoren duidelijk over gecommuniceerd worden.

Tandarts in Andel, Veen, Wijk en Aalburg, Genderen, Giessen, Rijswijk, Woudrichem, Sleeuwijk, Brakel, Poederoijen, Aalst, Zuilichem, Gameren.

Zoekt u een tandarts in Andel, Veen, Wijk en Aalburg, Genderen, Giessen, Rijswijk, Woudrichem, Sleeuwijk, Brakel, Poederoijen, Aalst, Zuilichem, Gameren? Dan kunt u zich hier Inschrijven.